Fisketur 3.juni 2022

Fisketur 3.juni 2022

Publisert av Asle Folkestad den 16.06.22. Oppdatert 17.06.22.

Atter var det tid for Losje X sin årlige avslutning i form av fisketur. Årets arrangement gikk av stabelen fredag 3.juni og samlet 17 glade Brødre til det som går over i historien som 20. gang vi gjester Broder Jørn og hans fru Elin på deres fantastiske plass ved Norsjø. Drott Nils overrakte blomster og vin til vertene i anledning 20-års jubileet, og holdt en flott tale.
Været var delvis på vår side, med en kraftig regnskur tidlig på kvelden, men det klarnet opp og solen varmet godt så lenge den var oppe.
Fisk ble det som vanlig dårlig med, men Broder Fredrik hadde nesten oppe en sværing (som stadig blir større....) For å kunne kåre en verdig mester, måtte det derfor avholdes aktiviteter i form av poenggivende konkurranser. Ikke ufortjent ble det Broder Jørn som tok en hjemmeseier på denne jubileumsutgaven av lekene! Vandrepokalen ble overrakt av Drott sammen med den gule capsen og det matchende slipset som må brukes resten av kvelden. Vi gratulerer!
Det ble også i år servert helstekt indrefilet fra Mathuset, dette smakte fortreffelig! Litt utpå kvelden ble Elins berømte Pavlova med jordbær servert sammen med nytraktet kaffe! 
Vi takker for at vi får lov til å komme på besøk til Jørn og Elin og håper vi kan få komme tilbake neste år.

For arr.komiteen
Asle Folkestad