På besøk hos Broder Oddvar Haugen

På besøk hos Broder Oddvar Haugen

Publisert av Asle Folkestad den 30.11.18.

Tirsdag den 27.november 2018 tok Brødrene Arild Sagli, Bjørn Nilsen og Ivar Sørensen turen til Broder Oddvar på Notodden. Besøket var avtalt på forhånd og Oddvar og kona, Grethe, tok oss vel imot. Oddvar har en alvorlig kreftdiagnose og er ganske sliten enkelte dager, men det varierer. Den dagen vi var der var en av de dagene han ikke var i så god form.

Vi hadde likevel hyggelige og gode samtaler og Oddvar kunne bl.a. fortelle om mange artige opplevelser fra både Losjen, Skotfoss Hornmusikk andre steder der han har vært mangeårig og ivrig medlem.

Vi ble traktert med gode karbonadesmørbrød, kaffe og vafler, samt egenprodusert ripssaft, bringebær- og jordbærsyltetøy, så det var veldig hyggelig. Vi hadde med blomster og konfekt til Oddvar kona og de takket så mye for det.

Etter et par timer takket vi for oss, og Broder Oddvar takket så mye for besøket, som han satt stor pris på. Han ba oss hilse så mye til Brødrene i Skien. Han var beveget og takknemlig og vi var nok alle litt rørt da vi tokk farvel denne dagen.

Broder Oddvar får meget god støtte fra kona og familien og han har det stort sett bra, men vi i Losje X får tenke på ham og forsøke å holde en god kontakt fremover.

 

Med Broderlig Hilsen

Ivar Sørensen