Losje St.Olav X Høstkonferanse

Losje St.Olav X Høstkonferanse

Publisert av Asle Folkestad den 09.10.18.

Været var strålende, og alle ankom hotellet uten nevneverdige problemer. Vi fikk registrert alle inn til tiden, og flere fikk også sjekket inn på sine rom.

Vi startet dagen i plenum med en kopp kaffe og ferske rundstykker før Drott foretok den offisielle åpningen av konferansen.

Første foredragsholder var sosialantropolog og professor ved NTNU Tord Larsen. Temaet var «Hva er religion». Dette ble en meget interessant og opplysende seanse, som selvfølgelig gikk alt for fort…

Etter en god lunsj bestående av svinestek og tilslørte bondepiker til dessert, fortsatte konferansen i grupper. Dette pågikk helt til kl.17:30. Tilbakemeldingene fra dette var udelt positive!

Middagen ble servert kl.19:30 og var en nydelig 3-retter. Personalet måtte inn i matsalen etter måltidet for å motta fortjent applaus.

Deretter ble det quiz som sedvanlig var både interessant og engasjerende, stor takk til Broder Nils Lunden for hans tålmodighet og gjennomføringsevne!

Frokost 08:30 før samling i plenum hvor Broder Odd Caspersen tok oss gjennom et svært interessant foredrag om vårt Charter.

Det ble også litt tid for vår dataansvarlige Broder Helge Dyngen til å si noen bevingede ord om bruk av Gnist. Dette skal nå benyttes for på- og avmelding til våre Losjemøter.

Høye Drott avrundet konferansen rett før kl.12:00 og oppsummerte med at samlingen hadde vært svært vellykket, takket for nå og ønsket Brødrene vel hjem.