Fellesmøte for Losjene i Telemark og Vestfold

Fellesmøte for Losjene i Telemark og Vestfold

Publisert av Helge Dyngen den 02.11.17.

Et godt besøkt Fellesmøte for St.Olavlosjene VIII Larvik, IX Tønsberg, X Skien og XI Sandefjord ble avviklet i Skien den 18.10.2017.

Alle Losjene var representert og det ble et riktig flott og innholdsrikt Losjemøte, inkludert flotte sangopplevelser. Med så høystemt sang føler en virkelig at dette er givende i et godt og inkluderende fellesskap.

 Fellesmøtene mellom Losjene i Telemark og Vestfold er avholdt to ganger i året en del år nå. Det er liten tvil om at dette er et gode for alle våre losjer i regionen. Det har bidratt til bedre og enklere kontakt med medbrødrene i de andre losjene og samtidig er alle sikret noen «høydepunkter» i løpet av året, til inspirasjon og ny glød for både eldre og yngre Brødre.

 Aktverdige Storstattholder, Ivar Sørensen, forestod overrekkelse av 25-års Hederstegn til Broder Fredrik Helland fra Losje X Skien, en Broder som gjennom mange år har hatt et meget høyt engasjement i vår Orden og som han karakteriserte som en ekte entusiast for både små og store oppgaver.

 Ved Brodermåltidet var det også god stemning og ikke minst en ny, flott sangopplevelse med Ordenssangen. Med særdeles god mat, inkludert tilslørte bondepiker til dessert, tror jeg alle var fornøyd med arrangementet.


Fra venstre: Storstattholder Ivar Sørensen, Jubilant Fredrik Helland og Drott Bjørn Inge Haraldsen.